Home » Condeiul la puterea 3Q

Condeiul la puterea 3Q

Gh. Dragoș
3 minute citire

GoodNews: Un an! Se face un an de când îmi chinui cititorii cu rubrica „Din condei”. Pentru că…

Ce e „Condeiul” şi ce vrea el?

„Din condei” se doreşte a fi o rubrică pamflet. În principal pamflet politic, dar nu numai. Mai scapă câte o analiză socială, câte un comentariu legat de cotidian. Scopul declarat este de a-i face pe cititori „să gândească altfel”, dincolo de şabloanele manipulării cotidiene.

După şapourile sale – JokeNews, SadNews sau SickNews – aţi descoperit realităţi triste, spuse cu zâmbetul pe buze. Pentru că nimeni, niciodată, nu ne va lua dreptul de a râde.

Ce caută „Condeiul” în 3Q?

 3Qmedia – IQ, EQ, CQ – se autodefineşte ca publicaţie prin însuşi titlul său. Pentru că IQ – coeficientul de inteligenţă, EQ – coeficientul emoţional (inteligenţa emoţională) şi CQ – coeficientul cultural (inteligenţa culturală) definesc omul modern, capabil de a învăța şi a se adapta în situații și la medii culturale diverse.

Iar „Condeiul” îi ţine pasul şi se adresează unui „public IQ” capabil să înţeleagă fenomenele sociale şi economice.

„Condeiul” îşi doreşte un „public EQ” care să empatizeze cu ceea ce scrie şi, într-o măsură mai mare sau mai mică, să se adapteze noilor realităţi.

În sfârşit, „Condeiul”  speră într-un cât mai larg „public CQ”, dornic de cultură şi mistuit de  curiozitate şi puterea adevărului. Căci, puterea adevărului este…

…Puterea „Condeiului”

Puterea Condeiului constă în „încondeierea” Puterii. Când scrii lucruri bune despre Putere se cheamă că faci propagandă. Când critici şi arăţi neajunsurile din societate, ajuţi Puterea să identifice şi să corecteze acele greşeli.

Dar lupta cea mare a Condeiului este cea cu dezinformarea. De aceea, Condeiul îşi invită cititorii să se documenteze, să se informeze din surse credibile şi autorizate, „să nu muşte” din momelile publicităţii comerciale ori politice, să-şi pună mereu întrebări şi să caute răspunsuri.

Plusvaloarea Condeiului

Dacă nu eşti de acord cu „Condeiul” şi cauţi argumente contra, e bine. Dacă eşti de acord cu el şi cauţi noi argumente pro, din nou, e bine. Înseamnă că te-am trezit din starea de apatie sau din cea a „normalităţii” impusă de alţii. Înseamnă că lectura a fost cu folos, iar mintea ta a câştigat un plus de IQ, EQ, CQ.

Bine ai venit în universul 3Qmedia. „Condeiul” te va întâmpina cu noi provocări!

Ar putea sa ti placa si

Lasa un comentariu

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Citeşte mai mult

Privacy & Cookies Policy