Home » De ce nu-s dac?

De ce nu-s dac?

Gh. Dragoș
5 minute citire

SickNews: Farafastâk pre-isteric sau, altfel zis, atentat la identitate.

Procesul

Mare proces, mare! Preistoria a fost adusă în faţa instanţei.

Extras din rechizitoriu:

-Inculpat: Herodotus din Halikarnassos (484 î.H.- 425 î.H.) – zis Herodot – pe nume de publicist.

-Victimă: populaţiunea care a avut neşansa să se nască în spaţiul dintre Spermezeu de Sus şi Băicoi, dintre Pârţeştii de Jos şi până la Teleormanul cel Telemorman.

-Infracţiunea: defăimare cu premeditare.

Primii paşi spre deviaţionism

La început părea a fi un bun cetăţean. A consemnat corect şi fără nici o exagerare: „Geţii (cărora romanii le vor spune daci) sunt cei mai viteji şi mai drepţi dintre traci” (Cartea a IV-a, paragraful 93).

Ziariştii de astăzi ar trebui să ia exemplu atunci când relatează despre activitatea parlamentarilor şi a guvernanţilor: simplu, concis, la obiect şi numai de bine.

După o vreme a renunţat să fie publicist şi a devenit “păperolog” sau chiar un soi de talk-show-ist: „După indieni, neamul tracilor este cel mai mare; dacă ar avea o singură conducere şi ar fi uniţi în cuget, ei ar fi, după părerea mea, de neînfrânt” (Cartea a V-a, paragraful 3).

Este etapa în care se disipează conciziunea, apărând vorbele multe şi sintagma “după părerea mea”.  Părerologii tocşoişti din zilele noastre, care vorbesc mult fără să spună nimic, să ia pildă din greşelile înaintaşilor, că aşa încolţeşte germenele defăimării: având păreri.

Strămoşii SRI

Serviciile secrete ale vremii – cu dotare precară şi personal insuficient, ca de obicei, dar cu profesionalism şi prin mijloace specifice, ca-n totdeauna, – au descoperit şi înregistrat pe papirus atitudinea deviaţionistă a acestui ratat al societăţii, care a ajuns să pretindă, nici mai mult, nici mai puţin: „Dar unirea lor e cu neputinţă şi nu-i chip să se înfăptuiască, de aceea sunt ei slabi” (Cartea a V-a, paragraful 6).

Antiunionist, defăimător, trădător, ungur, pardon, grec. Cum „slabi” în cartea a V-a, când cu o carte înainte eram „cei mai viteji”? Are ciudă pe noi? O fi vreun Ciudică, preistoric!?

Şi asta nu e tot. Începe să creadă că are „expertiză” economică şi psiho-socială: „La ei, la traci, trândăvia este un lucru foarte ales, în vreme ce munca câmpului e îndeletnicirea cea mai umilitoare..” (Cartea a V-a, paragraful 6).

Ne zdrobeşte fără ruşine demnitatea noastră umană, dând dovadă de intoleranţă. Ne încalcă dreptul sacru de a trăi liber, aşa cum ne e vrerea. E clar, sau e bruxellez sau e în slujba masonilor, a marilor finanţe şi a grupului Bilderberg… Ori a ruşilor?

Falsuri istorice

Este un mister cum a devenit publică o informaţie strict secretă – probabil prin WhatsApp, că e criptat – nu se ştie,  serviciile noastre au fost depăşite din cauza salariilor mici– dar este o minciună cât toate Istoriile acestui infractor: „..a trăi de pe urma jafului este pentru ei cel mai frumos fel de viaţă”. Dovada indubitabilă că avem de-a face cu un fals istoric, cu o minciună sfruntată este însuşi faptul că pe atunci, în spaţiul Carpato-Danubiano-Pontic, nu exista nici Parlament, nici Guvern, nici Agenţii, deci este imposibil să vorbim de „jaf” drept „cel mai frumos fel de viaţă”.

Pentru a întări acuzaţia de defăimare, mai trebuie menţionată colaborarea numitului Herodotus din Halikarnassos – zis Herodot cu organizaţii criminale antiromâneşti de protecţie a copilului, cel mai probabil din Norvegia.  În urma acestei cârdăşii, el a declarat: „La traci există următoarea rânduială: îşi vând copiii pentru a fi duşi peste hotare.”  Şi cum asta nu ar fi fost de ajuns, acest nemernic continuă: Tracii nu veghează asupra fiicelor lor și le lasă libertatea să se unească cu cine le place.(Aaau!)

Verdict

Sunt suficiente argumente de a i se aplica pedeapsa cea mai gravă pentru comiterea infracţiunii de  DE-FĂI-MA-RE: scoaterea definitivă din manualele de istorie.

Cum? Nu mai avem manuale şcolare?

Aaah! Nu se mai face istorie în şcolile din România…!?

Nu-i nimic, vin EI, patriotarzii, la putere.

Să se mai ia cineva de EI, „suveraniştii”, de EI, „tradiţionaliştii”, de EI, urmaşii dacilor liberi!

Citește și: ÎNTRE PIZMĂ ŞI BLESTEME

Surse: https://www.academia.edu/37496100/DESTINE_LITERARE_-_26_septembrie_2018.pdf / http://georgepruteanu.ro/4doarovorba/emis54herodot.htm

Ar putea sa ti placa si

Lasa un comentariu

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Citeşte mai mult

Privacy & Cookies Policy