Home » Ia cu sare neiodată

Ia cu sare neiodată

Gh. Dragoș
3 minute citire

SickNews: Ia cu sare neiodată, popor român, şi scapi de toate grijile. Ce poate fi mai bun decât tradiţia noastră milenară?

Temeri

Ai temeri că nu mai eşti în stare să-ţi plăteşti ratele la casă? Cum aşa? Guvernul te-a umplut de bani, în fiecare zi la televizor ţi-a dat, ţi-a mărit, ţi-a indexat. Ia o acadea cu sare neiodată şi suge-o bine. Te dregi.

Războiul

Spaima unui posibil război te îngrozeşte? No problem! Ia cu sare neiodată şi dintr-o dată te vei lumina: mai subţire pe la medicamente, mai deloc la transportul elevilor, mai luăm de colo-colo şi dăm la Apărare, pentru Aliaţi. Că doar ei ne apără.

Stresul

Eşti stresat că nu sunt bani pentru pensii? Ia cu sare neiodată şi ai să descoperi că aleşii noştri s-au gândit la toate. Au soluţia cea mai înţeleaptă. O liguriţă cu sare neiodată şi ai scăpat de griji. Poţi merge liniştit la vot.

Frici

Trăieşti cu frica lipsurilor la tot pasul? Nu ai ce pune pe masă copiilor de mâncare? Dă-le sare neiodată şi nu vor mai dori nici un aliment. Garantat!

Întoarcerea  la tradiţii

Luaţi exemplu de la aleşii noştri care nu ştiu ce să mai facă pentru a ne dovedi că sunt nişte tradiţionalişti. Consumă în neştire sare neiodată, chiar cu riscul de a lua una dintre cele două boli pe care aceasta le provoacă: guşa endemică. Uitaţi-vă la ei ce guşaţi sunt!

Totul pentru popor

Dar şi noi, poporul, suntem tradiţionalişti. Luăm sare neiodată chiar cu riscul celeilalte boli pe care aceasta o provoacă: cretinismul endemic.

Numai aşa, pe modelul Putin/Medvedev, vom fi convinşi să alegem şi noi tandemul Ciucă/Ciolacu, pentru a se roti în următorii 10 ani.

Ia cu sare neiodată, popor român! Fii tradiţionalist!

…………………….

N.B. „Începând cu anul 1954,… profesorul Ștefan Marius-Milcu a instituit un program național de prevenție a gușii endemice și a cretinismului endemic prin iodarea universală a sării.”

Ar putea sa ti placa si

1 cometariu

14AA41 - Ghid practic pentru generația Z 11/03/2024 - 08:11

[…] Citește și: IA CU SARE NEIODATĂ […]

Raspunde

Lasa un comentariu

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Citeşte mai mult

Privacy & Cookies Policy