Home » Programul Casa verde fotovoltaice epuizat!

Programul Casa verde fotovoltaice epuizat!

Laura Tîrnovan
2 minute citire

În 9 minute s-au terminat fondurile alocate locuitorilor din București și Ilfov.

Administrația Fondului Pentru Mediu a alocat pentru București și Ilfov 99.860.000 de lei. S-au înscris în programul Casa verde fotovoltaice 4.993 de persoane fizice.

Ora începerii

Pe site-ul Administrația Fondului Pentru Mediu găsiți calendarul ce cuprinde datele de începere a înscrierilor pe diferite zone din România.

Pentru toate regiunile, în prima zi programată, înscrierea în aplicație începe la ora 10:00. Așa s-a întâmplat și azi cu solicitanții înscriși în București și Ilfov.

Disponibilul alocat pentru sesiunea activă a fost epuizat

Asta s-a văzut pe platforma de înscriere la 10.09 minute și se mai vede și acum… Cine nu a avut abilitatea, rapiditatea de a introduce datele solicitate de platformă și nu a încărcat la timp documentele, nu a mai fost eligibil pentru acest program.

Pregătirea documentelor durează câteva zile

Și pentru actele cerute trebuia să te pregătești din timp. Se solicită actul de identitate al solicitantului, certificatul de atestare fiscală privind obligațiile de plată către bugetul de stat, certificatul de atestare fiscală privind impozitele și taxele locale și alte venituri ale bugetului local și extras de carte funciară, nu mai vechi de 60 de zile la data înscrierii în aplicație.

Unde găsesc informații pentru Casa verde fotovoltaice?

Toate datele necesare participării în programul Casa verde fotovoltaice sunt publicate pe site-ul www.afm.ro, la secțiunea Programe de finanțare – Sisteme fotovoltaice.

Ar putea sa ti placa si

Lasa un comentariu

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Citeşte mai mult

Privacy & Cookies Policy